vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Hoe kan ik ....?

Gebruik van de ’t Atrium agenda's

Je kunt deze agenda opnemen in je eigen agenda. In de meeste toepassingen kun je ervoor kiezen om de agenda volledig te integreren of om deze er naast te tonen. Je kunt de afspraken ook van een andere kleur voorzien, zodat privé en schoolafspraken van elkaar gescheiden blijven. Onderstaande adressen heb je daarvoor nodig. Raadpleeg de handleiding van jouw agenda voor verdere instructies.

1) Gebruik in andere agendas

Gebruik de volgende adressen om de agendas te openen vanuit andere toepassingen. Je kunt de adressen kopiëren en in elke agendatoepassing plakken waarin de iCal-indeling wordt ondersteund. Op onze site zie je in de personeelsagenda ook de informatie uit de agenda voor leerlingen en ouders.

Het eerste adres is van de agenda voor leerlingen en ouders; het tweede adres is van de personeelsagenda. Als je beiden wilt zien moet je ook beide adressen in je agenda opnemen.

https://www.google.com/calendar/ical/atrium.nl%40gmail.com/public/basic.ics
 
https://www.google.com/calendar/ical/atrium.personeel%40gmail.com/public/basic.ics

2) Gebruik in andere toepassing.

Gebruik de volgende adressen om de agenda s te openen vanuit andere toepassingen. Je kunt deze adressen kopiëren en in een feedreader plakken.

https://www.google.com/calendar/feeds/atrium.nl%40gmail.com/public/basic
 
https://www.google.com/calendar/feeds/atrium.personeel%40gmail.com/public/basic

Top