vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Examentraining

Examentraining/ Lyceo

Vanaf 2016 is er de mogelijkheid voor onze examenleerlingen van de mavo, de havo en het vwo om examentraining te volgen tijdens de meivakantie. Lyceo verzorgt deze examentraining. We werken hierbij samen met het Farel College, ’t Hooge Landt en Guido (de Bres). Een groot voordeel van deze samenwerking is dat de leerlingen in de vertrouwde omgeving van de school /Amersfoort examentrainingen kunnen volgen. De locatie van de trainingen verschilt per jaar. In 2017 vindt de training plaats op het Farel College.

Een training duurt 2 aaneengesloten dagen en verloopt via een vast programma waarin de examenstof van het desbetreffende vak aan bod komt. De training wordt gegeven door een hoofdtrainer, ondersteund met assisterende trainers. Dit zijn studenten die minimaal een hbo-studie volgen maar bij voorkeur universitair geschoold zijn. Lyceo ontwikkelt examenmateriaal hetgeen de leerling na afloop uiteraard mee naar huis mag nemen.

Voor 2017 worden de volgende vakken aangeboden:

vwo: biologie, economie, Engels, m&o, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A en B
havo: biologie, economie, Engels, m&o, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde A en B
mavo: Nederlands, Engels, wiskunde en economie

De volgende data zijn vastgelegd:
24 + 25 april 2017
28 + 29 april 2017

De tarieven voor de examentrainingen voor het schooljaar 2016-2017 zijn als volgt:

mavo: 2-daagse training (9.00 uur tot 15.30 uur) € 140,-
havo/vwo: 2-daagse training (9.00 uur tot 17.00 uur) € 165,-

Het tarief van de trainingen is inclusief lesmateriaal, voorbereiding door begeleiders, kosten van de coördinator en de reiskosten van de begeleiders en coördinator.

Locatie: Farel Colege aan je J. P. Sweelinckstraat 4 in Amersfoort

Nu inschrijven

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van ’t Atrium zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/atrium. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Voor het complete aanbod van Lyceo kunt u terecht op onze website www.lyceo.nl, of bellen naar 071- 79 000 40.

U kunt uiteraard ook contact opnemen met de secretaris examen mevr. T. (Thalita) van Basten via t.van.basten@t-atrium.nl

Top