vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Atrium International, iets voor jou?

Wil je heel goed Engels leren spreken? Of een andere moderne taal? Sta je open voor mensen uit andere landen en culturen? En wil je met hen kennismaken? Dat komt goed uit! Want de wereld raakt steeds meer verbonden. Ook jij gaat daar later een rol in spelen. En wij bereiden je erop voor: met het profiel Atrium International. 

International promo

Iedereen met een mavo-, havo- of vwo-advies kan vanaf de brugklas beginnen met Atrium International. Je leert dan op hoog niveau een moderne taal spreken, om te gaan met andere culturen en hoe de wereld in elkaar steekt. Natuurlijk ga je ook diverse keren samen met je klasgenoten op een buitenlandse reis. Zo kun je in de praktijk brengen wat je geleerd hebt. 

Jouw toekomst 

Later zul je in veel studies, en ook in veel banen, samenwerken met mensen uit andere landen. Dat neemt alleen maar toe, want de wereld raakt steeds meer verbonden. Als je dan uitstekend Engels spreekt, of andere moderne talen, en goed kunt omgaan met andere culturen, dan heb je een duidelijke voorsprong. Binnen Atrium International kun je internationaal erkende diploma's halen voor de beheersing van talen, zoals de Cambridge-diploma's voor het Engels. Daar zul je later heel veel aan hebben bij je studie of in je loopbaan. 

Meer informatie vind je hier   Brochure Atrium International

Top