vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

International iets voor jou?

Wil jij uitstekend Engels leren spreken? Heb je interesse in internationale reizen? En houd je van een uitdaging in je studie? Dan is het programma international op ’t Atrium iets voor jou.

Wij bieden jou een fantastische opleiding op mavo, havo- of vwo-niveau waarin je uitstekend Engels leert, je je wereldburgerschap ontwikkelt en je meerdere keren op reis gaat met je klasgenoten om wat je geleerd hebt in de praktijk te gebruiken.

Maartje groep 8.jpg

Atrium International is de opvolger van het tweetalig onderwijs (tto). Het belangrijkste verschil tussen tto en Atrium International is dat bij deze laatste de vakken hoofdzakelijk in het Nederlands worden aangeboden aangezien je er ook in het Nederlands eindexamen in doet.  


Bij Atrium International bereiden we je voor op een toekomst als wereldburger. Heel veel vervolgstudies zijn immers al internationaal georiënteerd en de kans is groot dat je later ook in een beroep of baan terecht komt met een internationale component. Het is dan fijn als je de Engelse taal goed beheerst, maar misschien nog wel belangrijker, dat je beschikt over interculturele vaardigheden. Dit zijn vaardigheden waardoor je gemakkelijk kunt communiceren en samenwerken met mensen in/uit andere culturen.  
Als leerling binnen het profiel Atrium International krijg je de mogelijkheid om een internationaal erkend diploma in de Engels taal (Cambridge diploma) te halen zodat je bij vervolgopleidingen of later in je loopbaan kunt aantonen dat je een voorsprong in de beheersing van de Engelse taal hebt ten opzichte van andere leerlingen hebt 

Meer informatie vind je hier  Webinar 15 februari 2021 - Atrium International

Top