vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Specialties

Specialties : mavo – havo – vwo

Als je je aanmeldt voor ’t Atrium, dan heb je iets te kiezen!

Naast de standaardvakken in je rooster kies je voor een extra vak – 2 uur per week – dat bij jou past. Heb je voor de sportklas gekozen, dan heb je 2 uur extra in je rooster staan waarin je ook met andere aspecten van sport in aanraking komt. Doe je de tweetalige opleiding, dan heb je de helft van je vakken in het Engels en daarnaast een uur extra Engels en een uur EIO. Past kunst meer bij jou? Kies dan voor onze Kunststudio. Ben je nieuwsgierig en zoek je alles graag tot op de bodem uit? Dan ben je welkom in onze Explorer-klas. Lijkt het je leuk om vlogs te maken, websites te ontwerpen en bouwen of misschien een eigen app te ontwikkelen? Dan is Online iets voor jou.

Explorer

              
Bij dit vak ligt de nadruk op het onderzoeken. Je leert onderzoek te doen en problemen op te lossen op een originele manier. Je bedenkt experimenten en voert ze uit. Bij Explorer zitten nieuwsgierige leerlingen.
Explorer is een mix van natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde en techniek.

Vind je het leuk om bijvoorbeeld een 3D-printer te bouwen, een energiecentrale met behulp van de Eem te maken of om een eigen weerstation te ontwerpen? Dan is de Explorer-specialty wat voor jou!

Online

Bij dit vak ben je vaak op de computer bezig. Je gaat werken met verschillende computerprogramma’s. Je leert programmeren. Je doet onderzoek naar software en media en je leert ermee werken. Je leert creatief te denken en hoe iets kan met behulp van computerprogramma’s.

Lijkt het jou leuk om vlogs te maken, websites te ontwerpen of misschien wel een eigen app te ontwikkelen? Dan is de Online-specialty wat voor jou!

Kunststudio

Bij dit vak ben je bezig met kunst. Je ontdekt van alles bij dit vak. Je leert om je hoofd met je handen te laten werken. Kunst maak je zelf en samenwerking is belangrijk. Het vak is een mix van tekenen, handvaardigheid, drama en muziek.

Vind je het leuk om een animatiefilm te maken, theater te maken, 3D en 2D-kunst te maken? Dan is de Kunststudio wat voor jou!

Top