vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Ouderavond 20 maart

marina.pngdinsdag 12 maart 2019

Praten met pubers lijkt wel een vak apart. “Ben ik nou gek of hoe zit het?”, is een veel gehoorde vraag van ouders met pubers.

Met het bereiken van de puberleeftijd, lijken de mogelijkheden om contact met je puber te hebben sterk te veranderen. Je dient rekening te gaan houden met nieuwe ervaringen en stemmingswisselingen. De vraag is: “Hoe houden we het gezellig?”

Voor wie?

De ouderraad van ‘t Atrium organiseert hierover een avond voor ouders met kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. De lezing die wordt gegeven over communicatie met pubers zou natuurlijk ook “praten met je puber” kunnen heten; communicatie, communicatiestijlen en tips voor wat wel en niet te doen, krijgen ruimschoots aandacht.

Marina van der Wal

De avond wordt verzorgd door Marina van der Wal. Over deze avonden is door ouders die deze themabijeenkomsten eerder bezochten, gezegd: “Dit is bijna een one woman show, zo leuk! Marina is een luis in de pels, met een knipoog en altijd
respectvol”. Zij is naast opvoeddeskundige in onder meer het tv programma ‘koffietijd’ ook co-auteur van ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst zal worden gehouden op 20 maart 2019 in de aula van ’t Atrium.  Om 19.30 uur is de zaal open. Geïnteresseerden kunnen dan het financieel jaarverslag van de Ouderraad 2017-2018 inzien. Om 20.00 uur begint de lezing van Marina van der Wal.

Aanmelden

Graag nodig ik u uit voor deze avond. U kunt zich hier aanmelden.

Geen kosten

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.


Ouderraad van ’t Atrium

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
2019 Flyer ouderavond nieuw.pdf988,0 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Top