vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Algemene Ouderavond: Als ze maar gelukkig zijn!

alszemaargelukkigzijn.pngdinsdag 18 februari 2020

Marina van der Wal komt 18 maart 2020 naar het 't Atrium met 'Als ze maar gelukkig zijn!'. Een humorvolle lezing voor ouders van 't Atrium. Schrijf je in!

‘Als ze maar gelukkig zijn!’ Want dat is wat we als ouders willen: kinderen die gelukkig zijn.

Marina van der Wal is er stellig over: Het begint natuurlijk helemaal niet bij ‘als ze maar gelukkig zijn!’ Waar het wel begint, daar gaat de lezing ‘als ze maar gelukkig zijn!’ over. Op 18 maart 2020 is Marina te gast bij ons op ’t Atrium.

Aanmelden

Je herkent de vraag tijdens je zwangerschap vast wel: ‘wat heb je liever, een jongen of een meisje?’ Jouw antwoord hoort dan te zijn ‘dat maakt me niet uit, als het kindje maar gezond is…’

En als je kindje dan dan een puber is, dan is het ‘gezond’ al lang verandert in ‘als hij of zij maar gelukkig is!’ En dat is nogal wat: gelukkig zijn! In haar lezing gaat Marina van der Wal samen met je op onderzoek uit: hoe worden pubers nu écht gelukkig?

Marina herken je waarschijnlijk van de diverse programma’s op tv en radio en uit de verschillende bladen waar ze regelmatig aan meewerkt over diverse thema’s die altijd over één thema gaan: het opvoeden van kinderen op de manier die bij de ouders past. Daarnaast is ze auteur van verschillende boeken over opvoeden.

Over deze lezing is gezegd:

  • Deze lezing is meer dan de moeite waard
  • Voor ouders maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de jeugd gezondheidszorg is het de moeite waard om de lezing te bezoeken
  • Met humor en zelfspot legt Marina ook deze keer weer de vinger op de zere plek

Ouders zijn enthousiast over de lezingen en theatertoer die Marina geeft; altijd vol humor en herkenning. Van der Wal hierover: “het is fijn als mensen plezier hebben, tijdens een bijeenkomst. Maar laat ik duidelijk zijn: opvoeden gaat ook over het stellen van grenzen. Dat is namelijk ook een vorm vanliefde voor je kind. Wij zullen onze kinderen ook moeten leren dat het leven tegenslagen en teleurstellingen kent. En naast al die hilarische voorbeelden komt ook zo’n thema aan bod.”

Waar en wanneer?

De bijeenkomst zal worden gehouden op 18 maart 2020 in de aula van ’t Atrium.  Om 19.30 uur is de zaal open. Geïnteresseerden kunnen dan het financieel jaarverslag van de Ouderraad 2018-2019 inzien. Om 20.00 uur begint de lezing van Marina van der Wal.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Geen kosten

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

« Terug

Top