vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Bericht van de rector

zondag 15 maart 2020

Beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus

Geachte ouder, verzorger, beste leerling,

Zojuist is door het kabinet medegedeeld dat de scholen in Nederland tot 6 april sluiten voor leerlingen. Dit is de uitkomst van het overleg tussen het Kabinet met het RIVM en de orde van medisch specialisten vanmiddag en de onderwijsorganisaties.

Wij zullen dit besluit direct opvolgen om onze verantwoordelijkheid te nemen voor het beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus. Echter, wij hebben daarnaast een verantwoordelijkheid voor het verzorgen van onderwijs voor onze leerlingen. Deze verantwoordelijkheid stopt niet bij het sluiten van de deuren van onze school. Wij willen in de komende twee dagen met ons docententeam aan de slag om voorbereidingen te treffen, zodat we het onderwijs, ook tijdens een verplichte schoolsluiting, zo veel mogelijk digitaal doorgang kunnen laten vinden.

Wij zullen jullie dinsdag aan het eind van de middag daar verder over informeren.

De huidige situatie is slecht voorspelbaar en vraagt doorlopend om beslissingen te nemen dan wel deze te herijken. Wij vragen jullie begrip hiervoor en rekenen op jullie steun. Wij willen jullie vragen om de e-mail geregeld in de gaten te houden. Het is in ieder geval handig als al onze leerlingen thuis kunnen beschikken over een computer met internet. De leerlingen die nog schoolboeken op school in hun kluisje hebben liggen worden dringend verzocht om deze morgenochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur te komen ophalen en daarna de school direct weer te verlaten.

Mochten jullie dringende vragen hebben dan kunnen jullie terecht bij het algemene emailadres van de school receptie@t-atrium.nl , of rechtstreeks een mail sturen naar de betreffende conrector. Ik wil jullie verzoeken om met vragen die niet dringend zijn, te wachten tot er meer informatie beschikbaar is aan het einde van de dinsdagmiddag, in jullie mail.

Ik hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Harko Boswijk
Rector

« Terug

Top