vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Help ons de school te promoten

exp 5.jpgdonderdag 07 januari 2021

Voor heel veel leerlingen uit groep 8 breekt er een spannende periode aan. Zij moeten gaan kiezen voor een middelbare school. Misschien herinnert u zich nog wel de Open Dag of de lesjesmiddag die u samen met uw kind bezocht.

Als gevolg van de coronamaatregelen moeten we dit jaar onze promotie op een andere manier vormgeven. Leerlingen uit groep 8 mogen alleen in kleine groepen  naar onze school komen. Hun ouders zijn helemaal niet welkom. We gaan ons best doen om desondanks het warme Atrium-gevoel over te brengen zodat we een mooi aantal aanmeldingen voor onze school binnenkrijgen. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. 

Als ouder van een kind op 't Atrium bent u een van onze belangrijkste ambassadeurs. Kent u leerlingen uit groep 8 of hun ouders? Zou u ze dan willen wijzen op onze campagnesite? Op deze website is ook digitaal lesmateriaal te vinden dat gebruikt kan worden door de leerkrachten in de bovenbouw van de basisschool.

Mocht u nog contact hebben met de oude basisschool van uw kind dan wordt het gewaardeerd als u de leerkrachten daarop wijst. 

Zie www.atriumexperience.nl  

« Terug

Top