vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Ouderavond - Als ze maar gelukkig zijn

als ze maar gelukkig zijn atrium.jpgdonderdag 18 maart 2021

Op 14 april 2021 om 20.00 uur organiseert de Ouderraad van 't Atrium de webinar 'Als ze maar gelukkig zijn!'.

‘Als ze maar gelukkig zijn!’

Want dat is wat we als ouders willen: kinderen die gelukkig zijn.

Marina is er stellig over: Het begint natuurlijk helemaal niet bij ‘als ze maar gelukkig zijn!’ Waar het wel begint, daar gaat de Online Masterclass voor ouders over: ‘als ze maar gelukkig zijn!’.

Je herkent de vraag tijdens je zwangerschap vast wel: ‘wat heb je liever, een jongen of een meisje?’  Jouw antwoord hoort dan te zijn ‘dat maakt me niet uit, als het kindje maar gezond is…’ En als je kindje dan wat ouder is, dan is het ‘gezond’ al lang verandert in ‘als hij of zij maar gelukkig is!’ En dat is nogal wat: gelukkig zijn!

Inschrijven webinar 

Online masterclass

In deze Online Masterclass gaan Marina & Gideon samen met je op onderzoek uit: hoe worden kinderen nu écht gelukkig? 

Over deze Online Masterclass voor ouders is gezegd: 

  • Deze Masterclass is meer dan de moeite waard
  • Met humor en zelfspot legt Marina ook deze keer weer de vinger op de zere plek
  • De betrokkenheid van Gideon merk je als hij voorbeelden geeft uit zijn praktijk
  • Marina en Gideon durven zich kwetsbaar op te stellen met voorbeelden uit hun eigen leven en de opvoeding van de kinderen


Noteer 14 april 2021 20.00 uur in de agenda

De ouderraad van 't Atrium geeft op 14 april 2021 de mogelijkheid om het online webinar ‘als ze maar gelukkig zijn! te volgen. In dit webinar gaan Marina van der Wal en gezinscoach Gideon de Haan samen met je op onderzoek uit: hoe worden pubers nu écht gelukkig? En: wat kun je hier als ouders aan bijdragen? Juist in deze tijd.

Wat leer je?

Zelf noemen Marina en Gideon de webinars die ze ontwikkelen ‘Online Masterclasses voor ouders’; in een korte tijd leer je veel over het opvoeden en opgroeien van jouw puber(s). 

‘We gaan er vanuit dat ouders dé professionals zijn als het gaat om het opvoeden van hun kinderen. Want: wie kent een kind beter dan de eigen ouders?’

Wij geven ze op onze beurt met veel plezier informatie om als vader en als moeder verder te groeien. 

Hoe werkt het?

Vaak wordt de vraag gesteld hoe dit nu werkt, zo’n webinar of Online Masterclass. Ouders vragen zich af of ze zelf in beeld zijn en of er van hen verwacht wordt dat ze ‘meepraten’. Dat hoeft allemaal niet! Je kunt deze Online Masterclasses vergelijken met een tv uitzending; je ziet ons in beeld. Wat leuk is aan het volgen van een webinar is dat je via de chat vragen kunt stellen. We leggen je na inschrijving ook uit hoe je vragen kunt stellen zonder dat iemand anders jouw persoonlijke vraag ziet.

Het volgen van het webinar kan via je mobiel, laptop, tablet of computer. Volg je het webinar met een apparaat dat via een draadje met internet is verbonden, dan heb je de beste verbinding.

Inschrijven webinar

« Terug

Top