vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Thema-onderzoek Onderwijsinspectie

De staat van het onderwijs.jpgdinsdag 20 april 2021

Op maandag 29 maart jl. bracht de Onderwijsinspectie (digitaal) een bezoek aan 't Atrium voor een themaonderzoek naar onderwijs in tijden van corona.

De Onderwijsinspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs op de scholen in Nederland. Naast het toezicht op de individuele scholen brengt de Onderwijsinspectie jaarlijks het rapport ‘De Staat van het Onderwijs’ uit waarin een beeld wordt gegeven van de ontwikkeling van de onderwijskwaliteit op sectorniveau. Op maandag 29 maart bracht de Onderwijsinspectie (digitaal) een bezoek aan 't Atrium voor een themaonderzoek naar onderwijs in tijden van corona. Online spraken de inspecteurs met ouders, leerlingen en medewerkers. Daarnaast ontvingen zij beleidsdocumenten en legden zij online lesbezoeken af om zich een beeld te vormen van ons onderwijs.  

Ondanks dat het bezoek niet gericht was op een oordeel ontvingen wij aan het einde van de dag wel feedback. De Onderwijsinspectie gaf ons een groot compliment voor de inzet en betrokkenheid van ons team. Ondanks het feit dat de combinatie van on- en offline lesgeven duidelijk een wissel trekt op onze docenten zagen zij een enorme inzet van ons team ten behoeve van de leerlingen. Specifiek complimenteerden de inspecteurs ons voor ons oog voor en aanpak van leerlingen die het lastig hebben tijdens deze corona-tijden.   

« Terug

Top