vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Nieuwe rector op 't Atrium: Danny Boots

Danny boots 2.jpgmaandag 11 oktober 2021

De schoolleiding van 't Atrium is bijzonder blij dat per 1 november 2021 Danny Boots start als nieuwe rector op onze school. In dit bericht stelt hij zich voor.

Beste leerlingen van ‘t Atrium,

Graag stel ik mij in dit bericht kort aan je voor. Ik ben Danny Boots en op 1 november aanstaande start ik als (de nieuwe) rector van jouw school. Misschien heb je mij de afgelopen weken al eens door school zien lopen. Vanaf november ben ik er dagelijks en ga je me zeker zien!

In het kort iets over mijn achtergrond. Ik ben 51 jaar oud en ik woon in Teteringen, een dorpje net boven Breda. Na mijn middelbare schooltijd heb ik ervoor gekozen om Engels en Frans te gaan studeren aan de lerarenopleiding in Utrecht. Ik werk nu ruim 25 jaar met ontzettend veel plezier in het voortgezet onderwijs en blijf het als mijn belangrijkste missie zien om jongeren voor te bereiden op de maatschappij en op hun vervolgopleidingen.

Momenteel werk ik in Breda, waar ik locatiedirecteur ben van Markenhage, een daltonscholengemeenschap met cultuurprofiel. Ik heb hier 7,5 jaar met enorm veel plezier gewerkt en heb het afgelopen jaar gemerkt dat ik toe ben aan een volgende, nieuwe uitdaging op een nieuwe school. Deze uitdaging heb ik zeker gevonden op ’t Atrium.

Ik kijk er naar uit, om samen met alle medewerkers en met jullie verder te bouwen aan de sportiefste school van Amersfoort, waar je wordt uitgedaagd om nieuwe grenzen op te zoeken en deze steeds weer te verleggen.

We gaan elkaar vanaf november ongetwijfeld zien. Ik ben altijd in voor een praatje en schroom niet om me eens aan te spreken als we elkaar in de gang tegenkomen of bij me binnen te lopen. Ik ben benieuwd naar je verhaal en ben benieuwd hoe jij ’t Atrium ervaart.  Ik heb er heel veel zin in en kijk uit naar de samenwerking, ook met jou!

Voor ouders: Danny Boots stelt zich voor

« Terug

Top