vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Free A Girl Actie

Free a Girl - kerstbrood k.JPGdinsdag 21 december 2021

Drie havo-leerlingen zijn voor hun profielwerkstuk een geldinzamelingsactie begonnen voor de stichting Free A Girl. In dit berichten vertellen zij hierover.

Wij zijn Eefke, Alyka en Ajsa uit havo 5 op ’t Atrium. Voor ons profielwerkstuk economie zijn we een actie begonnen via de stichting Free A Girl; Justice for the Girls, om illegale seksuele uitbuiting en meisjeshandel tegen te gaan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk geld op te halen.

Free A Girl zet zich in door de meisjes via lokale actieteams te bevrijden uit bijvoorbeeld bordelen of karaokebars en ze zorgen voor een betere toekomst voor de slachtoffers! Ze bieden nazorg om hun trauma’s te verwerken via de School For Justice en begeleiden de meisjes in de juridische processen om strafloosheid aan te pakken

Dit hebben we gedaan

We hebben een aantal dingen gedaan waardoor onze actie succesvol is. Als eerste zijn we een sieradenactie gestart waarbij we kettingen en oorbellen inkochten via jewelleryby.lieve en hebben deze sieraden doorverkocht.
Vervolgens kwamen de feestdagen eraan en hebben we met een bakker afgesproken om een kerstactie te beginnen. Hierbij hebben we binnen en buiten school 83 kerstbroden verkocht, een hele hoop dus.

Opbrengst

Met beide acties hebben we meer dan 200 euro opgehaald.

Wilt u doneren?

Heeft u nou onze kerstbrodenactie gemist? U kunt nog tot 24 december doneren via onderstaande link. Samen komen we een heel eind om deze meisjes te helpen!

Donatie voor Free A Girl

Alvast super bedankt en wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Free a Girl - Atrium Amersfoort k

« Terug

Top