vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Geslaagde ouderavond!

2022 0608_tatriumamersfoort.pngvrijdag 10 juni 2022

Geslaagde thema-avond 'Puber in huis? Zo hou je het gezellig!' vond op 8 juni 2022 plaats in een volle aula op 't Atrium.


De ouderraad van 't Atrium organiseerde op 8 juni een thema-avond voor ouders van onze (toekomstige) leerlingen. Wat fijn dat wij jullie weer op school mochten ontvangen! Voor sommige ouders was het zelfs de eerste keer dat zij de school van binnen konden zien.

Marina van der Wal nam ons mee in hoe het brein van onze pubers werkt. Met een grap en een knipoog gaf zij tips over hoe we het beste met onze 'lastige' pubers kunnen praten. Een quiz met meerkeuzevragen deed je als ouder wel even nadenken. En de uitslagen van deze quiz waren toch vaak verrassend. Wist je bijvoorbeeld dat de gemiddelde leeftijd waarop kinderen beginnen met drinken 13,2 jaar is?

Na een geslaagde avond liep de volle aula weer leeg en konden we met nieuwe inzichten naar huis.

Vind je het ook leuk om dingen voor de school te organiseren, meer betrokken te zijn bij de school en mee te denken over allerhande zaken die spelen? Meld je dan aan bij de ouderraad via ouderraad@t-atrium.nl. We kunnen zeker nog hulp gebruiken.

« Terug

Top