vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Vier kandidaten voor de MR

MR-verkiezingen.pngmaandag 04 juli 2022

Deze week worden de verkiezingen gehouden voor de MR. Vier kandidaten stellen zich voor.

Peter Esko

Dag scholieren en ouders, mijn naam is Peter Esko (53jr, vader van 4 kinderen en jong van geest) en ik ben werkzaam als accountmanager in de luchttechniek. Onze dochter Sanne begint vanaf schooljaar 2022/2023 op ’t Atrium in de havo/vwo-brugklas aan een nieuw belangrijk hoofdstuk in haar leven.

Graag stel ik mijzelf kandidaat voor de medezeggenschapsraad (MR), omdat ik op deze manier een actieve en betrokken bijdrage kan leveren aan de school van onze kinderen.

Door als vertegenwoordiger van de MR ook bij de ouderraadvergaderingen aan te mogen schuiven geeft mij de mogelijkheid deze info mee te nemen bij de MR. Het lijkt mij geweldig om mee te mogen denken over mogelijke verbeteringen en ontwikkelingen voor de school, waarbij de kinderen een goede basis kunnen leggen voor hun toekomst, en daarmee binnen de medezeggenschapsraad jullie te mogen vertegenwoordigen.

Maar zonder u ben ik nergens. Ik reken dus heel graag op uw input en steun! Fijne vakantie toegewenst.

Henriëtte Slatius

Hallo, mijn naam is Henriëtte Slatius en mijn zoon gaat na de zomervakantie op 't Atrium in de sportklas starten.

In mijn dagelijkse leven ben ik security en privacy officer bij een grote onafhankelijke vereniging die opkomt voor (toekomstige) woningbezitters, hier in Amersfoort gevestigd. Daarvoor werkzaam geweest bij een nationale telecomgigant en begonnen bij één van de Big-4 accountancy/consultancy bedrijven. In mijn functies ben ik gewend om beleidsstukken te schrijven, te lezen en of ze te verbeteren. Ook het positief kritisch en vanuit verschillende standpunten naar een vraagstuk kijken, behoort tot mijn werkzaamheden. Daarna moet ik er voor zorgen dat deze beleidsstukken door de medewerkers worden uitgevoerd. Ik vind dat leuk om te doen.

Als betrokken ouder wil ik graag meedenken en meepraten over onderwerpen die de dagelijkse praktijk van het onderwijs (bijvoorbeeld kwaliteit - voorzieningen gebouw – arbeidsomstandigheden) kunnen verbeteren. Die invloed wil ik uitoefenen door zitting te gaan nemen in de MR. Ik heb daarbij de intentie om dit gedurende de hele schooltijd van mijn zoon te doen. Ik heb er veel zin in!

Sebastian Pluijmert

Ik vind het belangrijk om mee te denken in het belang van het onderwijs van mijn kind, Vesper Pluijmert, die vanaf het komende schooljaar in de brugklas van ’t Atrium zit. De MR is bij uitstek een orgaan waarmee je een positieve bijdrage kunt leveren aan het reilen en zeilen van de school. Ik ben zelf eigenaar van een klein bedrijf (16 personen) waarbij het zo efficiënt mogelijk (in)regelen van de dagelijkse werkzaamheden tot mijn taken behoort. Ik kan daarom vanuit ervaring processen, waarmee de school bezig is, beoordelen en indien nodig voorzien van adviezen ter verbetering. Over mij persoonlijk: Ik ben getrouwd met Marloes en we hebben twee kinderen (Vesper (11) en Juno (10)). Ik ben een denker met een stel leuke vrienden, waarmee ik graag onder het genot van een lekker biertje, een goed glas wijn of een single malt whisky van gedachten wissel. Ik ben van plan een betere golfer te worden en ik houd, net als mijn gezin, van skiën. Ik houd van authentieke mensen en heb een broertje dood aan zogenaamde ‘verplassers’. Mijn beroep is vermogensbeheerder en desondanks (of dankzij) dat is mijn definitie van rijkdom de optelsom van liefde, gezondheid en een bepaalde mate van comfort.

Louwe Post

Mijn naam is Louwe Post (47) en ik ben vader van Penélope (11)  en Louwe Valentín (9). Onze Nederlands/ Ecuadoraanse dochter Penélope Post Astudillo start komend schooljaar in de brugklas van ‘t Atrium. Uit mijn eigen herinnering weet ik dat de jaren op de middelbare school heel erg bepalend zijn voor later. Zowel voor plezierige herinneringen aan deze unieke tijd, maar ook als basis voor een goed leven later. Toen ik ’t Atrium binnenkwam kreeg ik direct dit gevoel van toen weer terug. Ik lever heel graag een bijdrage aan de vraagstukken op ’t Atrium.

Als manager bij een grote bank herken ik de uitdaging in steeds snellere veranderende omgeving mee te gaan, iedereen aangehaakt te houden en daarbij de juiste keuzes te maken. Niet alleen vanuit een zakelijk oogpunt, maar zeker ook vanuit welzijn en geluk van alle betrokkenen. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de belangrijkste jaren van niet alleen Penélope, maar voor alle ca. 1.000 leerlingen van ‘t Atrium. Ik ben betrokken, verdiep me graag in alle standpunten en zienswijzen en wil graag meehelpen om in een prettige, veilige en vooral vrolijke sfeer voortgang te boeken. 

Stemmen

Via de nieuwsbrief van dinsdag 5 juli ontvangen de ouders van leerlingen op 't Atrium de link om uw stem uit te brengen.

« Terug

Top