vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Winnaars sponsorloop en eindopbrengst

2019 sponsorloop 2.jpgwoensdag 29 mei 2019

The A-day en de sponsorloop lijken al weer iets uit een ver verleden, maar tot en met deze week hebben we nog wat geld binnen gekregen.

De dop zit op de geldpot en het geld wordt dus verstuurd naar stichting ASAP. Daarom hebben wij zojuist bekend gemaakt welke twee leerlingen en welke klas het meeste geld heeft binnen gehaald met de sponsorloop.

De totaalopbrengst van de sponsorloop (dus zonder het geld van de actiedag) is maar liefst € 10.408,- ! Daarmee hebben we onze stiekeme droom om meer dan €10.000,- op te halen dus uit laten komen. Een zeer knappe prestatie van onze leerlingen!!! We kunnen dus weer trots zijn op onze “Atriummers”!

De twee leerlingen die het meeste geld hebben opgehaald zijn:
Siem uit VHS1D met €370,-
Kiran uit HMS1F met €232,-
Zij hebben allebei een tegoedbon van Wim Jacquet gekregen! Bedankt voor jullie inzet.

De klas die het meeste geld heeft opgehaald is VHS1D, met maar liefst  €1599,10
Zij hebben gemiddeld per leerling ook het meeste geld opgehaald, dus zij zijn de terechte winnaars van overheerlijke pizza’s tijdens een lunchpauze op school.

Ook andere klassen hebben het erg goed gedaan. Zo haalde VHS1C ruim €1400,- op en zijn ook VH1E en HMS1G de magische grens van €1000,- gepasseerd. Heel knap!

Allemaal mooie bedragen dus! We willen daarom een ieder bedanken voor hun fantastische inzet! Met de moeite die jullie hiervoor hebben genomen, helpen jullie vele kinderen en volwassenen in Burkina Faso.

Met Burkinese groet,
Bas en Robin

« Terug

Top