vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Uitnodiging A-day 13 maart

ASap.jpgdinsdag 18 februari 2020

Vrijdag 13 maart 2020 is er weer een spetterende Actiedag voor het goede doel. Iedereen is van harte welkom: ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, buren, et cetera!

Al een aantal jaar zet ’t Atrium zich in voor de stichting A.S.A.P. in Burkina Faso. Er is daar veel te verbeteren aan de leefomstandigheden. Op school proberen we door verschillende acties hiervoor zo veel mogelijk geld in te zamelen. Dit geld zal gebruikt worden voor een Particuliere Middelbare Agrarische school (Lycée Agricole Privé). Ook dit jaar zetten wij ons in voor een prachtig doel natuurlijk! Voor meer informatie zie de website van A.S.A.P.-foundation.  

Wat kunt u doen voor Asap?

De actiedag,  the A-day geheten, van Asap, Atrium, Afrika, Actie, maar vooral Allemaal, zal dit jaar gehouden worden op vrijdag 13 maart 2020. Tussen 16:00 en 18:30 uur bent u van harte welkom! Er zijn voldoende versnaperingen te verkrijgen en er is van alles te doen. Dus kom met een lege maag en gevulde portemonnee!

Waar?

In en om ’t Atrium. In de lokalen, in de gangen, de aula, en ook buiten op het grasveld en op het plein.

Voor wie?

Voor alle Atrium-leerlingen, hun ouders/ verzorgers en andere familieleden, collega’s en ‘buren’ van de school.

Wat gaan we doen?

Alle eerste en tweede klassen zijn volop bezig met het verzinnen van eigen acties. Een aantal succesnummers komt elk jaar terug. We noemen bijvoorbeeld  ‘Schijt je rijk’, waarmee u een mooi geldbedrag kunt winnen als de koe op het grasveld in het juiste vlak….. Maar er zullen nog veel meer activiteiten en eetgelegenheden zijn. Genoeg te doen dus!

Voor de leerlingen vanaf klas 3 zijn er in de ochtend en aan het begin van de middag allerlei workshops geregeld die in het teken staan van Afrika.

Komt allen naar deze fantastische dag en neem alle familieleden en bekenden mee!

The A-day commissie: Redmar Woudstra, Leroy de Jeger, Bas Goettsch en Robin van Uhm

« Terug

Top