vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Mijn-eindexamen-app

Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor alle examenleerlingen vmbo, havo en vwo. Deze site is ontwikkeld voor smartphone en tablet, maar is ook via de computer goed toegankelijk.

Op maat

Op mijneindexamen.nl stel je je persoonlijke examenrooster samen, door een niveau en vakkenpakket te selecteren. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk vakken op een hoger niveau op te nemen in het rooster.

Bij ieder vak staat welke hulpmiddelen zijn toegestaan en na afname verschijnt de link naar het correctievoorschrift. De site geeft hiermee elke leerling een overzicht op maat van zijn/haar examenperiode.

Mijneindexamen.nl geeft ook praktische informatie ter voorbereiding op de examens: oefenexamens, syllabi, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips. Leerlingen die flexibele digitale examens vmbo bb/kb doen, kunnen hun vakken niet in hun persoonlijk vakkenpakket opnemen, omdat de school verantwoordelijk is voor het rooster. Zij kunnen de app wel gebruiken voor alle overige relevante informatie rondom de voorbereiding en afname.

 demofilmpje van mijneindexamen.nl 

Top