vwo, havo, mavo, tweetalig onderwijs en sportklas

Examentraining

Lyceo Examentraining april/mei 2019

Examentraining/ Lyceo

Voor onze examenleerlingen bieden wij de mogelijkheid om examentraining te volgen tijdens de meivakantie. Lyceo verzorgt deze examentraining. We werken hierbij samen met het Farel College, ’t Hooge Landt en Guido (de Bres). Een groot voordeel van deze samenwerking is dat leerlingen in hun vertrouwde omgeving van school /Amersfoort examentrainingen kunnen volgen. De locatie van de trainingen verschilt per jaar. In 2019 vindt de training plaats op ’t Hooghe Landt. Dankzij deze samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief.

Een training duurt 2 aaneengesloten dagen en verloopt via een vast programma waarin de examenstof van het desbetreffende vak aan bod komt. De training wordt gegeven door een hoofdtrainer, ondersteund met assisterende trainers. Dit zijn studenten die minimaal een hbo-studie volgen maar bij voorkeur universitair geschoold zijn. Lyceo ontwikkelt examenmateriaal dat de leerling na afloop uiteraard mee naar huis mag nemen.

Aanbod

Voor 2019 worden de volgende vakken aangeboden:

De indeling van de vakken per tweedaagse wordt tzt bekend gemaakt.

Mavo

Havo

Vwo

Bio, eco, nask2, nl

Eco, eng, gs, mno, na, sk,wa

Bio, eco, Nl, sk, wb

 

 

 

Eng, nask1, wi

Bio, eco, mno, Ne, sk, wa, wb

Eng, mno, na, sk, wa, wb

 

De trainingen vinden plaats op:

Maandag en dinsdag 29 en 30 april 2019

Donderdag en vrijdag 2 en 3 mei 2019

Tarieven

De tarieven voor de examentrainingen voor het schooljaar 2018-2019 zijn als volgt:

Havo/Vwo:

− 2 daagse training (9.00 uur tot 17.00 uur) € 177,-

mavo:

− 2 daagse training (9.00 uur tot 15.30 uur) € 151,-

Om het zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van ’t Atrium zich kunnen inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/atrium . Wij raden u van harte aan uw zoon/dochter in te schrijven voor april 2019, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

Top